Programma

Klik hier om het komende voetbalprogramma te bekijken

Frijns Industrial jeugdtoernooi 2015

UPDATE - Klik hier voor meer informatie over het Frijns Industrial jeugdtoernooi 2015.

Activiteiten

Klik hier voor de activiteiten en evenementen bij RKHSV.

Sponsors

Klik hier om alle sponsoren te bekijken!

En klik hier voor de sponsorcatalogus.

Sponsoracties

Klik hier voor de sponsoracties.

Actueel nieuws

 • VIA RKHSV KORTING OP MVV SEIZOENSKAART 2015-2016

  Ben je van plan een MVV seizoenskaart te kopen voor seizoen 2015-2016? Via RKHSV kan je 5% korting krijgen! Meld je bij Ralph Mak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 • LID WORDEN VAN RKHSV? DAT KAN!

  Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag lid worden van de voetbalclub RKHSV? Klik dan hier voor meer informatie!

 • ZATERDAG 30 MEI: BBQ met aansluitend DJ FEESTAVOND

  Op 30 mei wordt er aansluitend aan ons RKHSV-jeugdtoernooi, om 18.30 uur, alweer voor de 3e keer een Barbecue georganiseerd. Aansluitend aan de Barbecue vindt er een feestavond plaats met DJ. Klik hier voor meer informatie!

 • ALV 11 MEI GOED BEZOCHT

  Maandag 11 mei was de aangekondigde ALV goed bezocht met ruim 60 leden. Van veel leden is de terugkoppeling gekomen dat het verhaal duidelijk was en de ontwikkelingen positief. Dit heeft geresulteerd in het instemmen op de vraag of wij als vereniging meedoen aan een onafhankelijk onderzoek naar de meest ideale locatie voor 1 centraal sportpark in Maastricht-Zuid. Ondertussen hebben DBSV en VV De Heeg ook hierop positief gereageerd waardoor de vervolgstappen door Maastricht Sport op korte termijn gezet kunnen worden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!

 • DOELEN VAN VELDEN AFHALEN!!!

  BELANGRIJKE OPROEP: de gemeente zal in deze periode onze velden vaker moeten maaien om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen/bieden. Dat betekent dat alle verplaatsbare doelen na gebruik aan de zijkant van het veld, in de daarvoor opengemaakte (en dus gereserveerde) ruimten te plaatsen. Bij deze willen we IEDEREEN vragen deze doelen dus na gebruik van het veld te halen! Dank voor jullie medewerking.

 • FACEBOOK

  Facebook is profielen strikter gaan controleren op echtheid van de persoon achter de naam. Gevolg was dat o.a. het RKHSV profiel is verwijderd. Vandaar dat een nieuwe Facebook pagina is aangemaakt. Voortaan zullen RKHSV berichten via deze nieuwe pagina gepubliceerd worden. Zoek de nieuwe pagina op en blijf ons volgen!

 • FOTO's

  1) Een leuke foto-impressie van de E/F keepertraining seizoen 2014-2015 is terug te zien via deze link.

  2) Een leuke foto-impressie van de SITA meidendag 2015 is terug te zien via deze link.

JEUGDPLAN RKHSV

op .

“Ook binnen Rkhsv neemt de jeugd de grootste plaats in wat betreft aantal leden. De jeugd verdient daarom  bijzondere aandacht. In het jeugdbeleidsplan “Rkhsv sportief” staan sporttechnische beleidsuitgangspunten genoemd. Deze uitgangspunten zijn realiseerbaar indien wij als vereniging kiezen voor indeling van teams op basis van selectie criteria die beogen zo hoog mogelijk te willen voetballen.  Dit houdt in dat kwaliteit en resultaat moet leiden tot het feit dat Rkhsv binnen 3 tot 5 jaar duidelijk op weg is om bij de top 3 verenigingen op basis van grootte en resultaat wat betreft de jeugd in Maastricht kan gaan behoren. Van groot belang blijft echter ook dat de leden spelvreugde en plezier beleven in het voetbalspel. Dat kan in een prestatief team óf in een recreatief/opleidingsteam.
Bovengenoemde zaken vragen een gestructureerde aanpak in organisatie en opleiding. Binnen de organisatie van de jeugdafdeling gaan we werken met minimaal 3 Knvb opgeleide technische jeugdcoördinatoren. Deze zijn verdeeld als volgt over de categorieën:
AB Gerrie Laenen
CD Brian Hulshoff
EF Wayne van Eck. “

Bovengenoemde tekst stond in het afgelopen infoboekje 2012/2013 van Rkhsv vermeld. Afgelopen jaar zijn de eerste organisatorische zaken geregeld geïnitieerd vanuit de vastgestelde  Jeugdcommissie van Rkhsv. Vanuit de organisatorische inzet is vervolgens de eerste uitvoer geregeld.
Naast de reeds geschoolde Gerrie laenen zijn Brian Hulshoff en ook Wayne van Eck geschoold in de Tc3.
Voor de categorie “meiden” voetbal is het Peter Hameleers die ook taken gelijk aan de inzet van de Tjc uit gaat voeren.
De technisch jeugdcoördinatoren zullen de jeugdleiders geleidelijk aan actief ondersteunen en begeleiden op voetbaltechnisch gebied.

Wij hebben de eerste keer te maken gekregen met een indeling conform het nieuwe beleid. Dit proces heeft ons wezenlijke informatie verstrekt op verschillende items. Ik noem ook een aantal aandachtspunten die op basis van eerste ervaring aandacht behoeven:
- Wijze communicatie
- Planning proces in tijd en definitief plan indeling
- Rollen van tjc binnen eigen categorie en andere categorie (wenselijkheid/noodzaak)
- Geen hoofdcoach-schap van een Tjc binnen een team
- Adviesfunctie van leiders naar Tjc
- Draagvlak

We hebben een richting ingeslagen waarin duidelijk is gebleken dat dit een proces is wat in tijd minimaal een middellange termijn nodig heeft. Ik spreek echter het vertrouwen uit over de inzet en ingeslagen weg , waarbij ik iedereen veel succes toewens. We hebben nadrukkelijk aandacht voor het voetbal, voor de kwaliteit van het voetbal en dit alles in een groeiproces.  Het is duidelijk dat respect en wederzijds vertrouwen alles met zich meebrengt om naderhand tevreden te kunnen terug kijken op de ingeslagen weg. De  input van de aandachtspunten die aandacht behoeven zijn feedback vanuit een beperkt deel vanuit onze jeugdafdeling. Dat houdt in dat in relatief veel teams alles goed is verlopen. Doch nemen wij (Technische Commissie)  ook de handschoen op vanuit de feedback vanuit dat gelukkig beperkt deel van onze jeugdafdeling om het proces te optimaliseren.

Ronald Hochstenbach, coördinator jeugd Rkhsv en voorzitter Technische (jeugd-) Commissie.